Her på Blåvand's blog bringes korte nyheder i dagbogsformat om livet og hændelser på fuglestationen.

Se indlæg fra år: 2024 (118)2023 (249)2022 (265)2021 (276)2020 (279)2019 (247)2018 (211)2017 (276)2016 (118)0 (1)(se alle)

Begyndelsen på enden...

fredag 12. november 2021
af Jonas Pedersen

Idag var dagen. Dagen hvor det hele bliver lidt mere stille.

Sebastian skulle nemlig hjem, det er lige ved at være slut for os alle. Det er ærgeligt. Men nu Hanelie og jeg se frem til de kommende dage og håbe at de bliver indbringende.

Vejret idag var mildest talt ikke særligt godt. Det blæste meget fra syd og det regnede let meget af morgenen. Sebastian tog ud på obsen og her var der meget dårlig sigt.
Dagens observationer på hukket

Nettene var svære i dette vejr og det blev ikke til mange fugl, vi fangede dog lidt, nogle drosler og gærdesmutter.
Dagens mærkning:
Solsort 5
Vindrossel 1
Gærdesmutte 1

Ved morgenstunden fik vi også en melding fra John og Bent om at en ravsamler i nattens mørke havde set en Hvalros på Hvidbjerg strand. Hold da kage! Det var sgu da vildt. Bent kørte ud for at lede, han fandt en kæmpe han gråsæl, det har jo nok været den. Måske vi får besøg af Hvalrossen en anden dag.

Efter det stod det for Sebastian på pakning og at sige farvel til Bent. Efter det tog vi et smut til Tipmosen og nyeng. Den skulle lige have et sidste skud i bøssen for en mega. Den viste sig dog ikke, men vi er sikre på at den nok skal komme en dag. Vi havde jo trods alt en lille bitte Schwarzi tidliger på sæsonen, det glemmer vi sgu aldrig!

Efter det kørte jeg Sebastian til stationen(Ja, jeg har bil og det er bare skønt) også fik vi sagt godt farvel, afsti afsted til KBH med dig.

Nu sidder jeg her og føler mig lettere melankolsk med en omgang Oasis i baggrunden. Det skal nok gå alt sammen, det ved jeg.

Nå, en lidt sørgelig omgang men nu er det klaret også kan man se frem til de andre gode ting der ligger fremad. Vi ses imorgen til flere spas og løjer, det er bestemt ikke slut før jeg har forladt Blåvandsområdet.

Folk: Bent Jakobsen, Sebastian Thorup Hansen, Jonas Pedersen and Hanelie Sidhu